Du er her:  Skip Navigation LinksOle Vig VGS > Nyheter

PUBLISERT: 05.12.2017

med søknadsfrist 13.12.2017

Ledige stillinger

Ole Vig videregående skole ligger i Stjørdal kommune og har om lag 1250 elever og studenter, og 240 ansatte.

Skolen gir opplæring innen utdanningsprogrammene bygg- og anleggsteknikk, design og håndverk, elektrofag, helse- og sosialfag, medier og kommunikasjon, musikk, dans og drama, restaurant- og matfag, service og samferdsel, studiespesialisering samt teknikk og industriell produksjon. Skolen er regionskole for voksenopplæring og tilbyr voksenopplæring og kurs for ulike sertifiseringer, spesielt innen bygg- og anleggsfag. Skolen har landslinje der det utdannes yrkessjåfører på 19-ukerskurs.
Ole Vig videregående skole er inndelt i avdelinger som har ansvar for den daglige drift av skolen. Avdelingslederne har egne budsjett og personalansvar for sin del av skolens personale. All virksomhet er teambasert. Utviklingsarbeid står sentralt i skolens arbeid.

Undervisningsstilling Yrkessjåførutdanningen

Fast 100% stilling som lærer på Landslinja for yrkessjåfører fra 01.08.18. Til stillingen ligger tungbilopplæring klasse CE / DE samt undervisning i yrkesdirektivet.

Ønskede kvalifikasjoner:

·         Relevant erfaring innen fagområdet

·         Pedagogisk og yrkesteoretisk kompetanse

·         Evne til å jobbe tett opp mot elevene

·         God på samarbeid og kommunikasjon

·         God IKT-kompetanse

Undervisningsstilling Yrkessjåførutdanningen - vikariat

Vikariat 100% stilling som lærer på Landslinja for yrkessjåfører fra 20.01.18-20.03.18 (mulig forlengelse).

Ønskede kvalifikasjoner:

·         Relevant erfaring innen fagområdet

·         Pedagogisk og yrkesteoretisk kompetanse

·         Evne til å jobbe tett opp mot elevene

·         God på samarbeid og kommunikasjon

·         God IKT-kompetanse

For begge stillingene gjelder følgende:

Stillingene vil inngå i et team av lærere som til sammen skal dekke sluttkompetansen yrkessjåfør. Personlig egnethet og eventuell tilleggskompetanse vil bli vurdert. Søkere som mangler praktisk-pedagogisk utdanning vil bli vurdert. Aktuelle søkere innkalles til intervju.

Spørsmål om stillingene rettes til avdelingsleder Ragnhild Moe på mob. 93 46 71 24

Arbeids- og lønnsbetingelser etter avtale, pensjonsordning i overensstemmelse med lover og avtaler. Det kreves politiattest for tilsetting i skoleverket. Stillingene har 6 måneders prøvetid.

Nord-Trøndelag fylkeskommune er en inkluderende arbeidsplass, og vi har som mål at arbeidsstokken skal gjenspeile befolkningen i Nord-Trøndelag når det gjelder kjønn, funksjonsevne og kulturelt mangfold.

Søkere bes benytte elektronisk søknadsskjema. Lenke til søknadsskjemaet ligger under den enkelte stillingen som du finner her: http://www.ntfk.no/ledigestillinger/Sider/default.aspx

Søknadsfrist: 13.12.17

Kontaktperson: